Tornar al llistat

Xalet en venda a Altea la Vella de 7 habitacions amb terrassa i piscina

2.200.000 €
7
6
900 m²

Característiques

  • Aire acondicionat: altres
  • Any de construcció: 2008
  • Combustible calefacció: gas natural
  • Estat: bon estat
  • Sistema calefacció: independent
Certificat energètic no indicat

Descripció

@ Fantastisk mulighet. Salg av to luksusvillaer i Sierra de Altea @ Disse to uavhengige villaene, bygget med luksuriøse kvaliteter og i moderne stil, ligger i hjertet av golfbanen D. Cayo, nær byen Altea la Vella. En av dem er helt ferdig, møblert og dekorert med utsøkt smak. Den er fordelt over tre etasjer forbundet med hverandre med en heis. I hovedetasjen, på bassengnivå, har vi et åpent kjøkken med spiseplass og tilgang til en overbygd terrasse ved siden av bassenget, tre soverom og to bad, ett av dem med eget bad. I første etasje, som er hovedetasjen med tilgang til huset fra gaten, er det to soverom med to bad en suite. Det er også en halvkjelleretasje hvor vi har en stor stue, et rom som fungerer som bod og vaskerom, to soverom og to bad som har egen inngang gjennom hagen. Det er flere terrasser for å nyte solen når som helst på dagen og utsikten over golfbanen, store grøntområder og litt av havet. Det er gulvvarme i hele huset og varm/kald luftpumpe i alle rom. Både varmtvannet og oppvarmingen leveres med gass og av solcellepanelene som er installert. Det er alarm, sikkerhetsdør og elektriske persienner. På sin store tomt på 2.300 m2 er det en annen konstruksjon inkludert i prisen. Den har en ferdige struktur og kvalitetene som ligner på nabo villaen..
Necessites més informació?  / No

Rebre avisos d’aquest immoble

Desa aquest immoble i rep notificacions i novetats similars a aquest habitatge

yaencontre (idealista) t'informa que les teves dades personals seran utilitzades per crear la teva Àrea Personal, on podràs gestionar els teus avisos i enviar-te informació dels nostres productes segons les teves preferències. Podràs exercir els teus drets de protecció de dades segons la següent política de privacitat.

Ubicació

Altea la Vella, Altea

Per privacitat, l'anunciant no ha indicat la direcció, però pots contactar amb ell per conèixer-la.

Necessites una hipoteca?

Preu de l'immoble

Estalvi aportat

Termini en anys

Tipus d'interès

Impostos i despeses:0 €

Import del préstec:0 €

La teva quota mensual:0 €

Aquests resultats són orientatius, calculats amb els números que has introduït.
Condicions generals

Anunciant

Costa Blanca Booking

DEFINED BY SERVICE & EXPERIENCE

Ref. anunci:

S-4245

Última actualització:

30/09/2023

Veure tots els immobles

Contacta amb Costa Blanca Booking

yaencontre (idealista) t'informa que les teves dades personals seran utilitzades per crear la teva Àrea Personal i enviar-te informació dels nostres productes segons les teves preferències. Facilitarem les teves dades a l'anunciant perquè pugui atendre la teva petició. Podràs exercir els teus drets de protecció de dades segons la següent política de privacitat.