Tornar al llistat

Casa rural en venda a Torrox Pueblo de 7 habitacions amb terrassa i balcó

150.000 €
7
2
117 m²

Característiques

  • Estat: per reformar
Certificat energètic en tràmit

Descripció

Rummeligt og traditionelt byhus beliggende få minutters gang fra hovedtorvet i den smukke hvide by Torrox. Det har også en parkeringsplads i nærheden af huset. Huset er fordelt på 3 etager og har i alt 7 soveværelser, 2 badeværelser, stue/spisestue, indvendig gårdhave, køkken og stor terrasse med udsigt over byen og bjergene. Fra hovedgaden kommer vi ind til huset, som har to selvstændige indgange, den ene med adgang til køkkenet og hovedindgangen, der fører til stuen/spisestuen. Til venstre for stuen er der en nedgang, der fører os til de første to soveværelser, begge dobbeltværelser og et af dem med eget badeværelse. Vender vi tilbage til stuen, ud mod gaden, finder vi et tredje soveværelse med adgang til en indvendig gårdhave, som åbner vejen til køkkenet. Fra stuen fører trapper os til første sal, på denne etage finder vi det andet badeværelse med badekar og yderligere to soveværelser, det ene med balkon ud mod hovedgaden. Før man går op til anden og sidste etage, på trappen, fører en dør til et andet soveværelse også udstyret med balkon. Når vi er på øverste etage, finder vi et sidste soveværelse, et vaskerum og udgang til terrassen. Den overdækkede terrasse har en smuk udsigt over byen og bjergene. På terrassen har vi også et lille depotrum, perfekt til opbevaring af alle vores ting. Med den renovering, som dette hus trænger til, kan det blive et smukt og stort familiehus, hvor du kan nyde alle de bekvemmeligheder, som dette sted byder på. Beliggende få minutter fra hovedtorvet, hvor vi kan finde alt, hvad vi har brug for til vores daglige liv; lokale butikker, restauranter, markeder, apoteker, banker mv. og kun 7 minutter i bil fra de smukke strande på Costa del Sol Tøv ikke med at kontakte os for mere information og book dit besøg nu!
Necessites més informació?  / No

Rebre avisos d’aquest immoble

Desa aquest immoble i rep notificacions i novetats similars a aquest habitatge

yaencontre (idealista) t'informa que les teves dades personals seran utilitzades per crear la teva Àrea Personal, on podràs gestionar els teus avisos i enviar-te informació dels nostres productes segons les teves preferències. Podràs exercir els teus drets de protecció de dades segons la següent política de privacitat.

Ubicació

Torrox Pueblo, Torrox

Per privacitat, l'anunciant no ha indicat la direcció, però pots contactar amb ell per conèixer-la.

Necessites una hipoteca?

Preu de l'immoble

Estalvi aportat

Termini en anys

Tipus d'interès

Impostos i despeses:0 €

Import del préstec:0 €

La teva quota mensual:0 €

Aquests resultats són orientatius, calculats amb els números que has introduït.
Condicions generals

Anunciant

Country Properties SA

Inmobiliaria desde 1986 con oficinas en Competa, Torrox, Torre del Mar, Ventas y alquiler...

Ref. anunci:

7733

Última actualització:

25/01/2024

Veure tots els immobles

Contacta amb Country Properties SA

yaencontre (idealista) t'informa que les teves dades personals seran utilitzades per crear la teva Àrea Personal i enviar-te informació dels nostres productes segons les teves preferències. Facilitarem les teves dades a l'anunciant perquè pugui atendre la teva petició. Podràs exercir els teus drets de protecció de dades segons la següent política de privacitat.