Tornar al llistat

Casa rural en venda a Cómpeta de 3 habitacions amb terrassa i garatge

320.000 €
3
2
355 m²

Característiques

  • Any de construcció: 1997
  • Estat: bon estat

Consum

306.7 kWh/m² any

Emissions

64 kg CO₂/m² any

Descripció

Rummeligt rækkehus beliggende i den øvre del af landsbyen Cómpeta. Ejendommen er opdelt i fire forskellige niveauer. Hovedhuset består af to etager. I stueetagen er der en entré, en stue, en anden mindre stue, et fuldt udstyret køkken, to soveværelser med dobbeltsenge, et familiebadeværelse og en balkon. Herefter fører trapper fra denne etage dig op til det store bryggers og den store tagterrasse med en fantastisk udsigt over landsbyen, det omkringliggende landskab og ned mod Middelhavet. Under hovedhuset er der en ekstrem stor åben plan etage, der lige nu trænger til efterbehandling. I øjeblikket omfatter det et soveværelse med dobbeltseng, et badeværelse, et stort åbent rum, der kan fordeles efter behov, en stor sideterrasse og en balkon. Det har også sin egen uafhængige adgang. Så det kunne sagtens laves om til gæstebolig eller for at give en lejeindtægt. Derudover er der en stor garage, der har masser af opbevarings- & parkeringsplads. Det kan også tilpasses til at skabe flere boliger, hvis det kræves, eller opbevares som en garage, hvilket er sjældent at finde i en landsbyejendom. Beliggenhed: Beliggende inden for 5 minutter fra alle de lokale faciliteter i Cómpeta, 30 minutters kørsel fra kysten og kun 1 times kørsel til Malaga lufthavn. En fantastisk mulighed for at erhverve en fantastisk ejendom med masser af potentiale til at skabe en stor familiebolig eller som en investering for at give en lejeindtægt.
Necessites més informació?  / No

Rebre avisos d’aquest immoble

Desa aquest immoble i rep notificacions i novetats similars a aquest habitatge

yaencontre (idealista) t'informa que les teves dades personals seran utilitzades per crear la teva Àrea Personal, on podràs gestionar els teus avisos i enviar-te informació dels nostres productes segons les teves preferències. Podràs exercir els teus drets de protecció de dades segons la següent política de privacitat.

Ubicació

Cómpeta

Per privacitat, l'anunciant no ha indicat la direcció, però pots contactar amb ell per conèixer-la.

Necessites una hipoteca?

Preu de l'immoble

Estalvi aportat

Termini en anys

Tipus d'interès

Impostos i despeses:0 €

Import del préstec:0 €

La teva quota mensual:0 €

Aquests resultats són orientatius, calculats amb els números que has introduït.
Condicions generals

Anunciant

Country Properties SA

Inmobiliaria desde 1986 con oficinas en Competa, Torrox, Torre del Mar, Ventas y alquiler...

Ref. anunci:

7734

Última actualització:

13/02/2024

Veure tots els immobles

Contacta amb Country Properties SA

yaencontre (idealista) t'informa que les teves dades personals seran utilitzades per crear la teva Àrea Personal i enviar-te informació dels nostres productes segons les teves preferències. Facilitarem les teves dades a l'anunciant perquè pugui atendre la teva petició. Podràs exercir els teus drets de protecció de dades segons la següent política de privacitat.