Tornar al llistat

Casa rural en venda a Cómpeta de 2 habitacions amb terrassa i balcó

169.000 €
2
1
80 m²

Característiques

  • Aire acondicionat: altres
  • Estat: bon estat
Certificat energètic en tràmit

Descripció

Dejligt sydvestvendt rækkehus i Cómpeta med alle de lokale faciliteter i gåafstand. Ejendommen er fordelt på tre etager. Den indvendige bolig består af et indgangsparti med opbevaringsskabe, et stort spisekammer, en rummelig og lys stue/spisestue med en smuk balkon med udsigt over landsbyens vidunderlige hustage, master soveværelset, et familiebadeværelse, et fuldt udstyret køkken og en anden stue, som nemt kunne forvandles til et gennemgangs andet soveværelse. Denne anden lounge giver også adgang til den charmerende tagterrasse, som er blevet smukt flisebelagt med smukke andalusiske fliser og har indbyggede siddepladser, hvilket gør det til et ideelt område for en at slappe af og nyde den vidunderlige udsigt over landsbyen, kirketårnet, omkringliggende landskab og Middelhavet. Der er også et praktisk opbevaringsrum. Ekstra: Rækkehuset nyder godt af at have termoruder, hvoraf nogle er lydisolerede og aircondition (varmt og koldt) i stue-spisestuen, den anden stue og soveværelset. Beliggenhed: Beliggende i landsbyen Cómpeta, 30 minutters kørsel fra kysten og kun 1 times kørsel til Malaga lufthavn. En fantastisk ejendom i en rolig beliggenhed med parkering tæt på. Huset er i pæn dekorativ stand og klar til at flytte ind i som permanent bolig eller som sommerhus.
Necessites més informació?  / No

Rebre avisos d’aquest immoble

Desa aquest immoble i rep notificacions i novetats similars a aquest habitatge

yaencontre (idealista) t'informa que les teves dades personals seran utilitzades per crear la teva Àrea Personal, on podràs gestionar els teus avisos i enviar-te informació dels nostres productes segons les teves preferències. Podràs exercir els teus drets de protecció de dades segons la següent política de privacitat.

Ubicació

Cómpeta

Per privacitat, l'anunciant no ha indicat la direcció, però pots contactar amb ell per conèixer-la.

Necessites una hipoteca?

Preu de l'immoble

Estalvi aportat

Termini en anys

Tipus d'interès

Impostos i despeses:0 €

Import del préstec:0 €

La teva quota mensual:0 €

Aquests resultats són orientatius, calculats amb els números que has introduït.
Condicions generals

Anunciant

Country Properties SA

Inmobiliaria desde 1986 con oficinas en Competa, Torrox, Torre del Mar, Ventas y alquiler...

Ref. anunci:

7738

Última actualització:

19/02/2024

Veure tots els immobles

Contacta amb Country Properties SA

yaencontre (idealista) t'informa que les teves dades personals seran utilitzades per crear la teva Àrea Personal i enviar-te informació dels nostres productes segons les teves preferències. Facilitarem les teves dades a l'anunciant perquè pugui atendre la teva petició. Podràs exercir els teus drets de protecció de dades segons la següent política de privacitat.