Tornar al llistat

Casa en venda a Torrox Pueblo de 4 habitacions amb terrassa i garatge

279.000 €
4
1
180 m²

Característiques

  • Any de construcció: 1990
  • Estat: bon estat

Consum

150.3 kWh/m² any

Emissions

26.3 kg CO₂/m² any

Descripció

Stort hus i den øverste del af Torrox by, med mulighed for at skabe op til 6 soveværelser i alt. Huset er fordelt på 3 niveauer og er tilgængeligt fra den nederste del og den øverste del af gaden. Indgangen med trapper fører os til det første niveau med stue, spisestue, køkken, badeværelse og et stort soveværelse med dobbeltseng med mulighed for at skabe et eget badeværelse. Det andet niveau består af to soveværelser med dobbeltsenge og adgang til en stor sydvendt terrasse med åben udsigt over havet. Terrassen er udstyret med skydevinduer og fortelt. På samme niveau er en udendørs gårdhave med nemme at vedligeholde planter, dette er et smukt beskyttet sted, der fanger solen for at nyde at sidde udenfor året rundt. Der er også et rummeligt overdækket værelse med højt til loftet og en pejs, dekoreret med tykke træbjælker, et ideelt sted at bruge som kontor, hobbyrum eller endda skabe et uafhængigt studie. Fortsætter vi op ad trappen når vi den øverste terrasse, der delvist er dækket af et tag, der ikke er permanent, og med en fantastisk åben udsigt over havet, bjergene og bakkerne, der omgiver byen. På det øverste niveau er den rummelige garage med vinduer, der er adgang fra baggaden. Denne garage kan konverteres til en gæstelejlighed med eget badeværelse. Et af de mest rummelige huse i byen med stort potentiale, utrolig udsigt og nem adgang. Ideel til en stor familie, at leje det eller endda gøre det til et B&B.
Necessites més informació?  / No

Rebre avisos d’aquest immoble

Desa aquest immoble i rep notificacions i novetats similars a aquest habitatge

yaencontre (idealista) t'informa que les teves dades personals seran utilitzades per crear la teva Àrea Personal, on podràs gestionar els teus avisos i enviar-te informació dels nostres productes segons les teves preferències. Podràs exercir els teus drets de protecció de dades segons la següent política de privacitat.

Ubicació

Torrox Pueblo, Torrox

Per privacitat, l'anunciant no ha indicat la direcció, però pots contactar amb ell per conèixer-la.

Necessites una hipoteca?

Preu de l'immoble

Estalvi aportat

Termini en anys

Tipus d'interès

Impostos i despeses:0 €

Import del préstec:0 €

La teva quota mensual:0 €

Aquests resultats són orientatius, calculats amb els números que has introduït.
Condicions generals

Anunciant

Country Properties SA

Inmobiliaria desde 1986 con oficinas en Competa, Torrox, Torre del Mar, Ventas y alquiler...

Ref. anunci:

7349

Última actualització:

19/04/2023

Veure tots els immobles

Contacta amb Country Properties SA

yaencontre (idealista) t'informa que les teves dades personals seran utilitzades per crear la teva Àrea Personal i enviar-te informació dels nostres productes segons les teves preferències. Facilitarem les teves dades a l'anunciant perquè pugui atendre la teva petició. Podràs exercir els teus drets de protecció de dades segons la següent política de privacitat.