Tornar al llistat

Casa rural en venda a Cala de Finestrat de 2 habitacions amb terrassa i piscina

249.900 €
2
3
92 m²

Característiques

  • Aire acondicionat: altres
  • Any de construcció: 2007
  • Estat: bon estat
Certificat energètic no indicat

Descripció

@ BUNGALOW I GOLF BAHIA MED UTSIKT OVER HAVET OG FJELLENE @ Vi presenterer et rekkehus på Costa Blanca med utsikt over havet og fjellene, med et totalt areal på 92 m2, bestående av tre etasjer, som er delt inn som følger. Rett ved inngangen har vi et flott uavhengig og utstyrt kjøkken, et gjestetoalett, en romslig stue og en peis, noe som gir boligen en koselig atmosfære. Herfra er det tilgang til hagen, hvor det er en terrasse i et privat område, med tilgang til svømmebassenget. I første etasje har vi også et romslig hovedsoverom med store garderober, et komplett bad. Når vi går opp noen få trinn, kommer vi til det andre soverommet med eget bad og garderober. Til slutt finner vi et stort solarium hvor du kan nyte en grill med utsikt over urbaniseringen, Benidorm og havet. Den perfekte kombinasjonen mellom hav, fjell og ro, et fantastisk sted å nyte sammenkomster. Huset er i utmerket stand, eierne legger all sin kjærlighet i dekorasjonen, huset er klart til å flytte inn. Denne eiendommen har en rekke fasiliteter som gjør den mer attraktiv, for eksempel god orientering og rikelig med lys, praktisk parkering og en veldig godt vedlikeholdt urbanisering, med flere offentlige svømmebassenger, grønne områder, idrettsbane og lekeplasser, eiendommen er omgitt av natur og utsikt over havet, veldig nær tjenester som Lidl supermarkeder, Mercadona, La Marina kjøpesenter, skolene Balcon de Finestrat, samt offentlig transport, busser og tog.
Necessites més informació?  / No

Rebre avisos d’aquest immoble

Desa aquest immoble i rep notificacions i novetats similars a aquest habitatge

yaencontre (idealista) t'informa que les teves dades personals seran utilitzades per crear la teva Àrea Personal, on podràs gestionar els teus avisos i enviar-te informació dels nostres productes segons les teves preferències. Podràs exercir els teus drets de protecció de dades segons la següent política de privacitat.

Ubicació

Cala de Finestrat, Finestrat

Per privacitat, l'anunciant no ha indicat la direcció, però pots contactar amb ell per conèixer-la.

Necessites una hipoteca?

Preu de l'immoble

Estalvi aportat

Termini en anys

Tipus d'interès

Impostos i despeses:0 €

Import del préstec:0 €

La teva quota mensual:0 €

Aquests resultats són orientatius, calculats amb els números que has introduït.
Condicions generals

Anunciant

Costa Blanca Booking

DEFINED BY SERVICE & EXPERIENCE

Ref. anunci:

S-4532

Última actualització:

25/04/2024

Veure tots els immobles

Contacta amb Costa Blanca Booking

yaencontre (idealista) t'informa que les teves dades personals seran utilitzades per crear la teva Àrea Personal i enviar-te informació dels nostres productes segons les teves preferències. Facilitarem les teves dades a l'anunciant perquè pugui atendre la teva petició. Podràs exercir els teus drets de protecció de dades segons la següent política de privacitat.