Tornar al llistat

Xalet en venda a Relleu de 4 habitacions amb terrassa i piscina

1.390.000 €
4
3
486 m²

Característiques

  • Aire acondicionat: altres
  • Estat: bon estat
Certificat energètic no indicat

Descripció

@Finca Figueres: Et paradis for sansene i den sjarmerende landsbyen Relleu @ I hjertet av den pittoreske landsbyen Relleu, omgitt av en frodig hage full av mandel oliven- og frukttrær, ligger Finca Figueres, et sted som begeistrer med sin skjønnhet og magi med panoramautsikt over fjellene. Denne eiendommen på 2,5 mål er en ekte oase av fred og luksus, med eget fjell og kapell, saltvannsbasseng på mer enn 25 m2. Huset med et areal på 486 m2, omgitt av ca. 100 m2 terrasser, tilbyr unik komfort og bekvemmelighet. Med tre soverom, to bad, et gjestetoalett og omkledningsrom, gir det privatliv og intimitet. I tillegg er tre stuer, et romslig bibliotek og et massasjerom eller et kontor et perfekt sted å slappe av og jobbe. Romslig garasje på 24 m2 Matlagingsentusiaster vil sette pris på det romslige kjøkkenet, og de som liker å spise utendørs kan nyte måltidene sine på to overbygde terrasser eller på den sjarmerende uteplassen. Den store, vedfyrte pizzaovnen er et ideelt sted for familiesammenkomster og banketter. Saltvannsbasseng på mer enn 25 m2, Finca Figueres er også et hus som tar hensyn til miljøet. Det er utstyrt med 4,5 kW solcelle paneler, gassoppvarming og en lagringstank. I tillegg garanterer fem A/C komfort i alle rom. Eiendommens omgivelser gleder seg over naturens rikdom, fra en frukthage med dryppvanningssystem til mandel oliven- og sitrustrær. Takket være dette får hverdagsmåltidene en unik smak direkte fra din egen hage. Utenfor huset inviterer den pittoreske landsbyen Relleu deg til å oppdage dens sjarm. Nærheten til attraktive kjøpesentre og den korte kjøreavstanden til lokale butikker (10 minutter), kjøpesentre (30 minutter) og de vakre strendene i Benidorm (35 minutter) og flyplassen (55 minutter) gjør Finca Figueres til en ideell base for alle reisende. Ajtana-safarien ligger også i nærheten. Finca Figueres er ikke bare et hus, det er et sted der drømmen om et fredelig liv i harmoni med naturen går i oppfyllelse. Vi inviterer deg til å oppdage dette magiske hjørnet på kartet over Relleu.
Necessites més informació?  / No

Rebre avisos d’aquest immoble

Desa aquest immoble i rep notificacions i novetats similars a aquest habitatge

yaencontre (idealista) t'informa que les teves dades personals seran utilitzades per crear la teva Àrea Personal, on podràs gestionar els teus avisos i enviar-te informació dels nostres productes segons les teves preferències. Podràs exercir els teus drets de protecció de dades segons la següent política de privacitat.

Ubicació

Relleu

Per privacitat, l'anunciant no ha indicat la direcció, però pots contactar amb ell per conèixer-la.

Necessites una hipoteca?

Preu de l'immoble

Estalvi aportat

Termini en anys

Tipus d'interès

Impostos i despeses:0 €

Import del préstec:0 €

La teva quota mensual:0 €

Aquests resultats són orientatius, calculats amb els números que has introduït.
Condicions generals

Anunciant

Costa Blanca Booking

DEFINED BY SERVICE & EXPERIENCE

Ref. anunci:

S-4530

Última actualització:

25/04/2024

Veure tots els immobles

Contacta amb Costa Blanca Booking

yaencontre (idealista) t'informa que les teves dades personals seran utilitzades per crear la teva Àrea Personal i enviar-te informació dels nostres productes segons les teves preferències. Facilitarem les teves dades a l'anunciant perquè pugui atendre la teva petició. Podràs exercir els teus drets de protecció de dades segons la següent política de privacitat.