Tornar al llistat

Casa en venda a Torrox Pueblo de 5 habitacions amb terrassa i piscina

980.000 €
5
8
341 m²

Característiques

  • Aire acondicionat: altres
  • Any de construcció: 2008
  • Estat: bon estat
  • Sistema calefacció: independent

Consum

48.4 kWh/m² any

Emissions

8.4 kg CO₂/m² any

Descripció

Enestående villa med 2 gæstelejligheder, beliggende i en privilegeret position mellem Torrox og Frigiliana landsbyer, med panoramaudsigt over havet og landskabet, ØVERSTE: Hovedhuset tilgås via trapper fra stueetagen eller fra haven til stuen. Øverst på trappen fra stueetagen er der et separat badeværelse med håndvask. Stuen er et stort åbent køkken med en midterø, der fører ind i stuen med et stort vandret rektangulært vindue, der giver en fantastisk udsigt over bjergene og åbner derefter til en halvmåneformet balkon med udsigt over spisepladsen. poolen og havet. Til den ene side af spisestuen er der et lille kontor. Bagerst i stuen er soveværelset med vidunderlig udsigt over bjergene fra Julies balkon. Det har et badeværelse med bruser og et omklædningsrum, der fører til en udestue med brændeovn og døre til hovedhusets private terrasse og grillplads. STUE: I stueetagen er der to lejligheder. Den første har indgang fra haven i stueetagen og kan også tilgås gennem vaskerummet. Stuen er åben, køkkenområdet har en morgenmadsbar med boder. Der er to soveværelser med dobbeltsenge med en-suite badeværelser. Den anden lejlighed er større og åbner ud til en åben stue med køkken. Trappe fører til to soveværelser med dobbeltsenge med eget badeværelse. Udvendigt: Sæt tilbage fra vejen og tilgås via en privat indkørsel, der omgiver huset, hvilket giver dig to adgangsmuligheder. Stien fører forbi et værksted og de pæne terrasser med frugter, grøntsager, oliventræer og planter. Der er et overdækket opholdsområde med en hævet fiskedam med koikarper og smuk udsigt. Indkørslen fører til en carport med parkering til flere biler, og fortsætter til bunden af ejendommen med den ene side, der fører til et parkeringsområde og en anden ind-/udgang. Fra garagen en automatiseret dør til garage/værksted, vaskerum og depotrum. Der er separate indgange til hovedhuset, lejlighederne og poolområdet. Pool- og haveområdet har et fuldt udstyret udekøkken med grill, gaskomfur og pizzaovn samt vask, opvaskemaskine og køleskab. Der er en smuk overdækket spisestue med fjernsyn og varme til køligere nætter. Toiletblok med bruser. Poolen, som kan opvarmes, har et integreret opholdsområde med jacuzzi og har masser af plads til liggestole omkring sig. Øvrige funktioner: Ejendommen er færdigbehandlet til en høj standard ved hjælp af højkvalitets beslag. Der er gulvvarme i hovedhuset og i soveværelserne og badeværelserne i de to lejligheder med undtagelse af stuerne. Ovenpå har et integreret klimaanlæg. Der er 7 enheder på resten af ejendommen. Den bruger to separate kilder til at levere vand, hvilket sikrer, at der aldrig er problemer med lokale reservoirniveauer. Vandet, der forsyner badeværelserne, går gennem et blødgøringsanlæg, og så har hvert køkken et fem-trins filtreringssystem. Ejendommen har sin egen dybe brønd. Til ejendommen hører 4 depotrum, samt separat værksted, bjælkelager og garage.
Necessites més informació?  / No

Rebre avisos d’aquest immoble

Desa aquest immoble i rep notificacions i novetats similars a aquest habitatge

yaencontre (idealista) t'informa que les teves dades personals seran utilitzades per crear la teva Àrea Personal, on podràs gestionar els teus avisos i enviar-te informació dels nostres productes segons les teves preferències. Podràs exercir els teus drets de protecció de dades segons la següent política de privacitat.

Ubicació

Torrox Pueblo, Torrox

Per privacitat, l'anunciant no ha indicat la direcció, però pots contactar amb ell per conèixer-la.

Necessites una hipoteca?

Preu de l'immoble

Estalvi aportat

Termini en anys

Tipus d'interès

Impostos i despeses:0 €

Import del préstec:0 €

La teva quota mensual:0 €

Aquests resultats són orientatius, calculats amb els números que has introduït.
Condicions generals

Anunciant

Country Properties SA

Inmobiliaria desde 1986 con oficinas en Competa, Torrox, Torre del Mar, Ventas y alquiler...

Ref. anunci:

7728

Última actualització:

11/03/2024

Veure tots els immobles

Contacta amb Country Properties SA

yaencontre (idealista) t'informa que les teves dades personals seran utilitzades per crear la teva Àrea Personal i enviar-te informació dels nostres productes segons les teves preferències. Facilitarem les teves dades a l'anunciant perquè pugui atendre la teva petició. Podràs exercir els teus drets de protecció de dades segons la següent política de privacitat.