Tornar al llistat

Casa en venda a Alcaucín de 2 habitacions amb terrassa i piscina

197.000 €
2
2
100 m²

Característiques

  • Aire acondicionat: altres
  • Estat: bon estat
  • Sistema calefacció: independent
Certificat energètic en tràmit

Descripció

Smuk og perfekt vedligeholdt brugsklar, energieffektiv, lav-vedligeholdelsesfri villa med 2 soveværelser og 2 badeværelser, bygget på 1 plan, med flad have med terrasser, i et roligt boligområde i Puente don Manuel, mellem landsbyerne af Viñuela og Alcaucín, i gåafstand fra restauranter og butikker. Huset leveres fuldpolstret og møbleret. Ingen gasflasker påkrævet. Huset har en halvcirkelformet veranda med belysning og loftsventilator, en udestue; et ideelt sted at nyde om vinteren som spiseplads eller afslapningsområde. Herfra fører hoveddøren ind i en komfortabel stue med pejs og en buegang til venstre, der fører til en lobby og til soveværelserne med indbyggede rummelige skabe. Det ene soveværelse har eget badeværelse med brusesøjle, toilet og håndvask. Det andet badeværelse er placeret mellem de to soveværelser og har badekar med brusesøjle, toilet, bidet og håndvask. Yderst i stuen ligger køkkenet, som er fuldt udstyret og til venstre for køkkenet er et brugbart bryggers, hvor el-energikedel og batteri er placeret. Der er en dør, der fører fra bryggerset til bagsiden af? huset. Soveværelserne og stuen har nye aircondition køle- og varmefunktioner og loftsventilatorer. Alle vinduer forsynet med myggenet og skodder Parkering er let på gaden. Du kan parkere din bil i den private indkørsel, med direkte adgang til haven, som er placeret på forsiden af? bygningen. Grunden er på i alt ca. 300 m² og har en skøn stor swimmingpool (8 x 4) med (farve) LED-belysning, vendt mod sydvest, som centrum af haven. Denne smukke, velholdte energieffektive bolig har *9 solpaneler med batteri og el-varmtvandskedel, ligger få minutters gang fra restauranter og butikker, og der er ingen stejle bakker at forcere. Det ville være et fremragende hjem for dem, der leder efter lige nok have til at holde dem beskæftiget, men med lidt vedligeholdelse. Faciliteter såsom et sundhedscenter (tilgængeligt 24 timer i døgnet) er tæt på. Kysten ligger kun 20 minutters kørsel derfra, og landsbyen Velez Málaga ligger 15 minutters kørsel derfra. *Solpaneler: Købsmulighed: 9.000€.
Necessites més informació?  / No

Rebre avisos d’aquest immoble

Desa aquest immoble i rep notificacions i novetats similars a aquest habitatge

yaencontre (idealista) t'informa que les teves dades personals seran utilitzades per crear la teva Àrea Personal, on podràs gestionar els teus avisos i enviar-te informació dels nostres productes segons les teves preferències. Podràs exercir els teus drets de protecció de dades segons la següent política de privacitat.

Ubicació

Alcaucín

Per privacitat, l'anunciant no ha indicat la direcció, però pots contactar amb ell per conèixer-la.

Necessites una hipoteca?

Preu de l'immoble

Estalvi aportat

Termini en anys

Tipus d'interès

Impostos i despeses:0 €

Import del préstec:0 €

La teva quota mensual:0 €

Aquests resultats són orientatius, calculats amb els números que has introduït.
Condicions generals

Anunciant

Country Properties SA

Inmobiliaria desde 1986 con oficinas en Competa, Torrox, Torre del Mar, Ventas y alquiler...

Ref. anunci:

7731

Última actualització:

04/04/2024

Veure tots els immobles

Contacta amb Country Properties SA

yaencontre (idealista) t'informa que les teves dades personals seran utilitzades per crear la teva Àrea Personal i enviar-te informació dels nostres productes segons les teves preferències. Facilitarem les teves dades a l'anunciant perquè pugui atendre la teva petició. Podràs exercir els teus drets de protecció de dades segons la següent política de privacitat.