Tornar al llistat

Casa en venda a Benajarafe – Almayate de 2 habitacions amb terrassa i garatge

469.000 €
2
2
120 m²

Característiques

  • Aire acondicionat: altres
  • Any de construcció: 1980
  • Estat: bon estat
Certificat energètic en tràmit

Descripció

ENESTE AGENTUR. Dejlig velplaceret villa med 2 soveværelser, 2 badeværelser, stor dobbeltgarage, ekstra lager/kontorplads, jacuzzi, havudsigt indenfor 5 min. køre til kysten. Interiør: Ejendommen består af en stor stue/spisestue, separat køkken med direkte udgang til terrassen, stort soveværelse med eget badeværelse, enkelt soveværelse, fælles badeværelse. Udenfor hovedhuset er der en 4,5m. x 3,20 m. ekstra værelse, der i øjeblikket bruges som lager, som nemt kunne omdannes til kontor/3rd. soveværelse. Alle værelser er udstyret med radiatorer, en del af det centrale gasvarmesystem i huset, h/c air con i stuen. Ejendommen er i ét plan med direkte adgang fra stuen og køkkenet til de rummelige terrasser og den store veranda. Udvendig: På grunden. der er forskellige terrasser omkring ejendommen, øvre flisebelagte frontterrasser med storslået hav- og bjergudsigt. Der er trin, der fører ned til de nederste terrasser med have og stenmur. Stor veranda til at nyde udsigten og have plads nok til venner og familie, bagsiden privat terrasse med jacuzzi tilbyder privatliv. Det har plads nok til at bygge en swimmingpool. Der er en stor dobbelt garage adgang fra gaden med en elevator til den øverste terrasse for bekvemmelighed for ejerne. Ekstra: centralvarme på gas, aircondition, pejs, sikkerheds-dobbeltglas, persienner. Fremragende beliggenhed i en rolig urbanisering og alligevel inden for en meget kort køretur til havets kyst. Ideel til permanent bolig eller ferie/udlejningsejendom.
Necessites més informació?  / No

Rebre avisos d’aquest immoble

Desa aquest immoble i rep notificacions i novetats similars a aquest habitatge

yaencontre (idealista) t'informa que les teves dades personals seran utilitzades per crear la teva Àrea Personal, on podràs gestionar els teus avisos i enviar-te informació dels nostres productes segons les teves preferències. Podràs exercir els teus drets de protecció de dades segons la següent política de privacitat.

Ubicació

Benajarafe – Almayate, Vélez-Málaga

Per privacitat, l'anunciant no ha indicat la direcció, però pots contactar amb ell per conèixer-la.

Necessites una hipoteca?

Preu de l'immoble

Estalvi aportat

Termini en anys

Tipus d'interès

Impostos i despeses:0 €

Import del préstec:0 €

La teva quota mensual:0 €

Aquests resultats són orientatius, calculats amb els números que has introduït.
Condicions generals

Anunciant

Country Properties SA

Inmobiliaria desde 1986 con oficinas en Competa, Torrox, Torre del Mar, Ventas y alquiler...

Ref. anunci:

7494

Última actualització:

16/12/2023

Veure tots els immobles

Contacta amb Country Properties SA

yaencontre (idealista) t'informa que les teves dades personals seran utilitzades per crear la teva Àrea Personal i enviar-te informació dels nostres productes segons les teves preferències. Facilitarem les teves dades a l'anunciant perquè pugui atendre la teva petició. Podràs exercir els teus drets de protecció de dades segons la següent política de privacitat.