Tornar al llistat

Casa en venda a Torrox Pueblo de 4 habitacions amb terrassa i piscina

479.900 €
4
3
270 m²

Característiques

  • Aire acondicionat: altres
  • Any de construcció: 1996
  • Estat: bon estat
  • Sistema calefacció: independent
Certificat energètic en tràmit

Descripció

Stor villa med fantastisk panoramaudsigt over Middelhavet, hovedhus, 2 gæstelejligheder, garage, pool, inden for en kort køretur til kysten og landsbyen Torrox. Hovedhuset er på det overordnede niveau med swimmingpoolen og garagen, hvilket er meget praktisk. Den består af et stort åbent spise-/køkken, som åbner ud til et opholds-/opholdsrum med adgang gennem skydedøre til en stor flisebelagt terrasse med markiser. Derfra er der åben udsigt mod Torrox Costa og havet. Stuen er udstyret med pejs AC H/C, termoruder. Derudover er der yderligere to gode dobbeltværelser med AC-enheder og et stort badeværelse. Bag indgangsporten er der stor garage ca. 31m2. Adgang fra hovedterrassen foran poolen er der en rummelig gæstelejlighed på 44 m2 med indgang fra poolen og anden adgang gennem verandaen til bagsiden af? terrassen, som byder på storslået udsigt over bjergene og skygge i de varme sommermåneder. Gæstelejligheden består af en udestue, rummelig stue med åbent køkken, et soveværelse med dobbeltseng og et badeværelse. Det andet gæsteanneks er på ca. 62 m2, er placeret under det øverste anneks og kan tilgås via trappen fra poolen eller direkte fra gaden. Lejligheden består af stor åben stue med køkken, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser. Lejligheden har adgang til en stor terrasse et plan under poolen og alligevel med fantastisk havudsigt. Udenfor, på den forreste terrasse, er der et rummeligt depotrum, som nemt kan omdannes til et ekstra opholdsrum. Sydvendt terrasse med pool på 21,87 m2 med infinity? feeling? . Front sydvendt terrasse for at nyde den storslåede solnedgang, omfattende bagsideterrasse med bjergudsigt og en tredje stor terrasse, som forbinder til den nederste gæstelejlighed. Beliggenhed: Ekstraordinær privilegeret beliggenhed inden for meget kort køretur fra kysten og landsbyen Torrox. Storslået åben panoramaudsigt, sydvendt, fuld betonadgang og sol hele dagen lang. Stor villa inden for en kort nem køretur fra faciliteterne i landsbyen Torrox og kysten. Ejendommen er på grund af sin størrelse fremragende til en stor familie af udlejningsvirksomheder. Det skal ses!
Necessites més informació?  / No

Rebre avisos d’aquest immoble

Desa aquest immoble i rep notificacions i novetats similars a aquest habitatge

yaencontre (idealista) t'informa que les teves dades personals seran utilitzades per crear la teva Àrea Personal, on podràs gestionar els teus avisos i enviar-te informació dels nostres productes segons les teves preferències. Podràs exercir els teus drets de protecció de dades segons la següent política de privacitat.

Ubicació

Torrox Pueblo, Torrox

Per privacitat, l'anunciant no ha indicat la direcció, però pots contactar amb ell per conèixer-la.

Necessites una hipoteca?

Preu de l'immoble

Estalvi aportat

Termini en anys

Tipus d'interès

Impostos i despeses:0 €

Import del préstec:0 €

La teva quota mensual:0 €

Aquests resultats són orientatius, calculats amb els números que has introduït.
Condicions generals

Anunciant

Country Properties SA

Inmobiliaria desde 1986 con oficinas en Competa, Torrox, Torre del Mar, Ventas y alquiler...

Ref. anunci:

7540

Última actualització:

19/04/2023

Veure tots els immobles

Contacta amb Country Properties SA

yaencontre (idealista) t'informa que les teves dades personals seran utilitzades per crear la teva Àrea Personal i enviar-te informació dels nostres productes segons les teves preferències. Facilitarem les teves dades a l'anunciant perquè pugui atendre la teva petició. Podràs exercir els teus drets de protecció de dades segons la següent política de privacitat.