Tornar al llistat

Local en venda a Cómpeta amb terrassa

750.000 €
4
438 m²

Característiques

Certificat energètic en tràmit

Descripció

Fremragende forretning, der drives som en bar og restaurant med ejerbolig og separat gæstelejlighed, beliggende i en fremragende position mellem de to landsbyer Competa & Torrox. Interiør: Stueetagen omfatter erhvervsdelen af ejendommen, som består af en stor front delvis skyggefuld terrasse med masser af plads til at tage højde for kunder, en bar med et spise- og poolbordsområde, en åben pejs, en privat spisestue, et fuldt udstyret køkken med bryggers, dame- og herretoiletter og 2 store depotrum. Trin fører dig derefter op til ejerens bolig, som omfatter en rummelig stue/spisestue med brændeovn, som også åbner ud til en altanterrasse, hvorfra man kan nyde den vidunderlige udsigt. På samme etage er der også et åbent køkken, to soveværelser med dobbeltsenge, et med eget badeværelse, et enkelt soveværelse og et familiebadeværelse. Derudover er der en gæstelejlighed (som i øjeblikket er under renovering), der består af to soveværelser med dobbeltsenge, et badeværelse og et åbent opholdsområde med et udstyret køkken og morgenmadsbar. Der er også adgang op til en stor tagterrasse, som har 360º udsigt til kysten og det omkringliggende landskab. Ejendommen ligger på en plan grund med rigelig haveplads, terrasser, masser af parkeringspladser og den er delvist indhegnet. Beliggenhed: Beliggende mellem Cómpeta og Torrox, 10 minutters kørsel fra Competa, 20 minutters kørsel til Torrox og kun 1 times kørsel til Malaga lufthavn. En fantastisk mulighed for at eje en virksomhed med mulighed for at kunne bo i lokalerne og have en ekstra mulighed for at give en lejeindtægt!
Necessites més informació?  / No

Rebre avisos d’aquest immoble

Desa aquest immoble i rep notificacions i novetats similars a aquest habitatge

yaencontre (idealista) t'informa que les teves dades personals seran utilitzades per crear la teva Àrea Personal, on podràs gestionar els teus avisos i enviar-te informació dels nostres productes segons les teves preferències. Podràs exercir els teus drets de protecció de dades segons la següent política de privacitat.

Ubicació

Cómpeta

Per privacitat, l'anunciant no ha indicat la direcció, però pots contactar amb ell per conèixer-la.

Estudiar hipoteca

Necessites una hipoteca?

No

Busquem i comparem la millor opció amb idealista / hipotecas

Anunciant

Country Properties SA

Inmobiliaria desde 1986 con oficinas en Competa, Torrox, Torre del Mar, Ventas y alquiler...

Ref. anunci:

7755

Última actualització:

22/03/2024

Veure tots els immobles

Contacta amb Country Properties SA

yaencontre (idealista) t'informa que les teves dades personals seran utilitzades per crear la teva Àrea Personal i enviar-te informació dels nostres productes segons les teves preferències. Facilitarem les teves dades a l'anunciant perquè pugui atendre la teva petició. Podràs exercir els teus drets de protecció de dades segons la següent política de privacitat.